facebook tracking

Motala

Vi är ett tight team...

...som utgår från Motala. Sjöstaden med sitt perfekta geografiskt läge mellan Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi på PrimeQ SiteSmart är mycket stolta över våra egenutvecklade webbverktyg och den position vi intagit som svenskt IT-företag på en snabbväxande marknad. 

Vår historia börjar inom grafiska branschen med marknadsföring, tryckeri och grafisk produktionsbyrå, vidare till web to print där vi utvecklade vår första webbapplikation. Lyhörda för omvärlden blev det snart fokus på CMS (Content Management System), intranätlösningar och en e-handelsplattform.

Men förutom våra nuvarande befattningsbeskrivningar så har vi som jobbar här även massor av andra erfarenheter att ösa ur om samtalsämnena skulle tryta. En håller på med uthållighetssporter, en har varit scanneroperatör. Två vet allt om tryckmetoder och en är gotlänning.

Vi har en duktig kock och två bredbenta rock´n rollers. På supporten finns en hissmontör och en projektledare har vapenlicens. En har jobbat på dagstidningar. En har bott i Kina. Två bor på båt. Två andra kan prata finska.  

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi erbjuder dig

 • Flexibel arbetsmiljö

  Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetssituation för att enklare kombinera jobb och familjeliv.

 • Moderna system

  Vi har moderna molnbaserade system och digital teknik som möjliggör att jobba på distans

 • Möjlighet att göra karriär

  Oavsett vad du har för mål med din karriär vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att nå dem tillsammans med oss.

 • Möjlighet att både bredda och specialisera dig

  Du har möjlighet att både specialisera dig och bredda dig inom våra olika affärsområden, allt beroende på ditt eget intresse.

 • Kontinuerlig utbildning

  Vi tycker att det är viktigt att du som medarbetare alltid ska känna dig uppdaterad i din roll som konsult. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling.

 • CSR - Corporate Social Responsibility

  Vi har ett aktivt CSR arbete där vi ständigt försöker förbättra oss

 • Bra kommunikationer

  Vi ligger centralt och har bra kommunikationer till våra kontor i Stockholm, Västervik och Motala

Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala Vägbeskrivning hej@primeq.se 0141-20 25 40 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor