facebook tracking
Affärsområde

IT & Telefoni

Connect

IT

Under affärsområdet IT arbetar vi bl.a. med lösningar från Microsoft, VMware samt hårdvara från HP, Dell och Lenovo. PrimeQ producerar egna tjänster och lösningar i våra egna datacenter men samarbetar även med andra leverantörer av molntjänster inom IT.

Inom ramen för vår IT-drift ingår även servicedesk, NOC, övervakning, portal/remote access, felsökning, klient som tjänst, spamskydd, backup, fjärrstyrning, systemdokumentation samt incidenthantering.

Vi som arbetar med IT inom PrimeQ är ett team där vi arbetar tätt tillsammans. Oavsett om din roll är säljare eller systemtekniker så krävs ett samspel. Våra sälj- och leveransprocesser är integrerade, vilket innebär att samma individer som säljer lösningen är med och levererar. På detta vis kan vi garantera att det vi säljer faktiskt går att leverera och underhålla på ett smidigt och ekonomiskt hållbart sätt.

Våra säljare jobbar både med nykundsbearbetning och utveckling av våra befintliga kunder. Arbetet ställer höga krav runt lyhördhet, att förstå kundens behov samt vara närvarande för kunden. Som IT-kund ska våra säljare ses som experter på funktion och drift där han eller hon är en trygg part att vända sig till för rådgivning. Kort och gott präglas vårt arbete av att se till kundens bästa.

Som systemtekniker ansvarar du för våra leveranser av olika IT-lösningar. I arbetet ingår allt från projektledning till systemuppbyggnad och handhavandeutbildning. Ofta är du också den som håller ihop dialogen med alla parter under projektet och säkerställer att leveransen blir vad som utlovats. Vidare så hjälper du även till under säljprocesserna med att ta fram svar på kniviga frågor som kan röra infrastruktur eller integrationsmöjligheter. Sist men inte minst så är våra systemtekniker också en hjälpande hand för kunden när lösningen väl driftsatts. Även om kunden kan göra mycket själv så är den hjälpande handen en viktig del av vår service och vårt erbjudande.

Telefoni

Under affärsområdet telefoni arbetar vi med lösningar från Mitel samt operatörstjänster från Telia, Tele2 och Telavox. Mitel är en marknadsledande aktör inom företagskommunikation där 

PrimeQ i första hand levererar en molnbaserad telefonilösning. Mitel erbjuder även kundplacerade system för den som av något skäl inte kan eller får använda vårt publika moln.

Vi som arbetar med telefoni inom PrimeQ är ett mindre team där vi arbetar tätt tillsammans. Oavsett om din roll är säljare eller systemtekniker så krävs ett samspel. Det medför att vi håller en mycket hög kvalitet i våra leveranser samt en hög kompetens runt funktionalitet.

Våra säljare jobbar både med nykundsbearbetning och utveckling av våra befintliga kunder. Arbetet ställer höga krav runt lyhördhet, att förstå kundens behov samt vara närvarande för kunden. Som telefonikund ska våra säljare ses som experter på kommunikation där han eller hon är en trygg part att vända sig till för rådgivning. Kort och gott präglas vårt arbete av att se till kundens bästa.

Som systemtekniker ansvarar du för våra leveranser av telefoni. I arbetet ingår allt från projektledning till systemuppbyggnad och handhavandeutbildning. Ofta är du också den som håller ihop dialogen med alla parter under projektet och säkerställer att leveransen blir vad som utlovats. Vidare så hjälper du även till under säljprocesserna med att hålla produktdemos och ta fram svar på kniviga frågor som kan röra infrastruktur eller integrationsmöjligheter. Sist men inte minst så är våra systemtekniker också en hjälpande hand för kunden när lösningen väl driftsatts. Även om kunden kan göra mycket själv så är den hjälpande handen en viktig del av vår service och vårt erbjudande.

Våra lediga tjänster just nu

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi erbjuder dig

 • Flexibel arbetsmiljö

  Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetssituation för att enklare kombinera jobb och familjeliv.

 • Moderna system

  Vi har moderna molnbaserade system och digital teknik som möjliggör att jobba på distans

 • Möjlighet att göra karriär

  Oavsett vad du har för mål med din karriär vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att nå dem tillsammans med oss.

 • Möjlighet att både bredda och specialisera dig

  Du har möjlighet att både specialisera dig och bredda dig inom våra olika affärsområden, allt beroende på ditt eget intresse.

 • Kontinuerlig utbildning

  Vi tycker att det är viktigt att du som medarbetare alltid ska känna dig uppdaterad i din roll som konsult. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling.

 • CSR - Corporate Social Responsibility

  Vi har ett aktivt CSR arbete där vi ständigt försöker förbättra oss

 • Bra kommunikationer

  Vi ligger centralt och har bra kommunikationer till våra kontor i Stockholm, Västervik och Motala

Torkel Knutssonsgatan 24, 6tr
118 49 Stockholm Vägbeskrivning info@primeq.se 077-551 01 00 Se sida

Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala Vägbeskrivning hej@primeq.se 0141-20 25 40 Se sida

Västervik

Hamngatan 31
593 33 Västervik Vägbeskrivning 0490-655 200 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor