facebook tracking
Affärsområde

Ekonomi & Lönetjänster

Connect

Ekonomi & Lön

Är du en morgonmänniska eller kanske en nattuggla? Eller har du barn som ska lämnas och hämtas på förskola? Vår flexibla arbetsmiljö ger våra medarbetare möjlighet att själva påverka sin arbetssituation för att enklare kombinera jobb och familjeliv.

Inom området Ekonomi & Lön arbetar vi tillsammans för att möta våra kunders önskemål och behov. Vi erbjuder ett brett utbud av ekonomi- och lönetjänster, allt från löpande bokföring och lönehantering till koncernredovisning. Vi arbetar med den senaste tekniken vilket ger våra kunder möjlighet att på ett enkelt sätt sköta utvalda delar på egen hand, samtidigt som de har full insyn i det arbete vi utför. 

På ekonomi och lön jobbar konsulter med olika erfarenheter och kompetenser. Detta ger oss möjlighet att ta del av varandras lärdomar och kunskaper, vilket gör oss starkare som team. Vi satsar mycket på gemensamma aktiviteter för vi tror att vi presterar som bäst när vi har kul på jobbet.

Hos oss finns det möjlighet att båda bredda och specialisera sig. Inte bara inom ekonomi och lön utan även inom våra andra affärsområden, allt beroende på eget intresse. 

Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan redan idag eller välj connect så hör vi av oss när det dyker upp en ny tjänst!

Vi erbjuder dig

 • Flexibel arbetsmiljö

  Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetssituation för att enklare kombinera jobb och familjeliv.

 • Möjlighet att göra karriär

  Oavsett vad du har för mål med din karriär vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att nå dem tillsammans med oss.

 • Möjlighet att både bredda och specialisera dig

  Du har möjlighet att både specialisera dig och bredda dig inom våra olika affärsområden, allt beroende på ditt eget intresse.

 • Kontinuerlig utbildning

  Vi tycker att det är viktigt att du som medarbetare alltid ska känna dig uppdaterad i din roll som konsult. Därför erbjuder vi våra medarbetare kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling.

 • Mycket glädje och stark gemenskap

  Vår företagskultur präglas av mycket glädje och stark gemenskap. Vi satsar mycket på gemensamma aktiviteter för att stärka vårt team. Vi tror att vi presterar som bäst när vi har kul på jobbet.

Torkel Knutssonsgatan 24, 6tr
118 49 Stockholm Vägbeskrivning info@primeq.se 077-551 01 00 Se sida

Motala

Östra Hamngatan 3
591 37 Motala Vägbeskrivning hej@primeq.se 0141-20 25 40 Se sida

Västervik

Hamngatan 31
593 33 Västervik Vägbeskrivning 0490-655 200 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor